بهروز حدادی عضو هیئت علمی مرکز مطالعات و تحقیقات ادیان و مذاهب قم در گفتگو با خبرنگار مهر دو عامل را شرط اساسی و اصلی سخنران مذهبی دانست که یکی راستگویی و دیگری درست گویی است.
وی افزود: بدین معنا که بهره گیری از مطالب نادرست هر چند با انگیزه های مثبت مانند ریختن سمی مهلک و شیرین در غذاست و این در حالی است که عده ای تصور می کنند اضافه کردن مطالب نادرست در حد افزودن نمک و افزودنی های مجاز یا نسبتا مجاز است!
سردبیر بخش ادیان ابراهیمی مجله هفت آسمان ( مجله تخصصی ادیان و مذاهب) تصریح کرد: شرط دوم سخنران مذهبی رعایت مقتضیات شنونده است، برخی علاقه دارند مانند کارخانه ای باشند که تولید می کند اما نگاه نمی کنند که بازار و مشتریان چه می خواهند و چه زمانی می خواهند و رسالت خود را فقط در تولید می دانند. توجه به خواسته های خوانندگان و مستمعان امری است بس ضروری و آن که به این امر بی توجهی می کند در واقع خود را از تأثیرگذاری بازداشته است.
حدادی تأکید کرد: در این میان ابداع گری و استفاده از قالبهای متنوع هنری نیز می تواند برای سخنران مذهبی سودمند تلقی شود، چرا که دنیای پرتنوع و پر زرق و برق امروز دیگر جایی و مجالی برای مطالب تکراری، کهنه و بیات باقی نمی گذارد.
نظر شما